مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان از برپایی موکب جاماندگان اربعین در استان خبرداد و گفت: حرکت اربعین نقش بسزایی در شکل گیری تمدن نوین اسلامی دارد.

به گزارش پایگاه خبری گلستان جوان، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان از برپایی موکب جاماندگان اربعین در استان خبرداد و گفت: حرکت اربعین نقش بسزایی در شکل گیری تمدن نوین اسلامی دارد.
حجت الاسلام عباسعلی گرزین شامگاه دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ در نشست هماهنگی موکب جاماندگان اربعین حسینی، اظهار کرد: نفس کار جمعی بسیار ارزشمند بوده و ارزش مضاعف این کار این است که سوگیری و جهت گیری معنوی، مذهبی و آرمانی دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد: سعی دشمنان بشریت این است که همیشه جلوی اجتماعات بشری را به بهانه‌های مختلف بگیرند و کرونا آخرین مدل آن‌ها است تا بتوانند این اجتماعات را مجازی کنند و اختیار این فضای را در دست خودشان بگیرند و جامعه را تبدیل به یک جامعه پر ازدحام، اما تنها تبدیل کنند.
وی گفت: ارزش کار اربعین بسیار راهبردی و کاربردی است و تاثیرگذاری زیادی در آینده نگری و آینده سازی جامعه و تمدن سازی نوین اسلامی کشور ما دارد.
گرزین با بیان اینکه برپایی موکب جاماندگان اربعین نقش مهمی در شکل تمدن نوین اسلامی دارد، اضافه کرد: این موکب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، برنامه‌هایی مانند سخنرانی و مداحی و انجام خدمات پزشکی، مهدویت، نمایشگاه عکس اربعین و … برگزار کرده و با توجه به وجود بیماری کرونا و ممنوعیت ورود مردم کشورمان به اربعین حسینی شور و نوای خاصی را به فضای شهر می‌افزاید.

 

هیئات مذهبی از توجه ویژه به قرآن غافل نشوند

مدیر دارالقرآن تبلیغات اسلامی گلستان هم گفت: یکی از اقدامات مهمی که هیئات مذهبی باید در کنار برگزاری مراسم مختلف در محرم انجام دهند، «توجه ویژه به قرآن» است.
سید مصطفی حسینی واعظ گفت: کارگروه قرآنی عملیات محرم در گلستان به همت مراکز قرآنی- مردمی اعم از مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهری و روستایی فعالیت داشته و برگزاری مراسم عزاداری در شهر‌های مختلف استان و سیاهپوش کردن شهرها، مؤسسات و مراکز قرآنی استان از جمله این فعالیت‌ها است.
مدیر دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان گلستان با بیان اینکه در ایام دهه اول محرم ۱۴۰۰، فعالان و مراکز قرآنی – مردمی در قالب طرح مواسات؛ مبادرت به تهیه بسته‌های غذایی برای نیازمندان کردند، افزود: ۱۰ هزار غذای گرم به همراه دو هزار جلد کتاب «سلوک ارغوانی» به همت مجموعه قرآنیان و با کمک خیران در شهر‌های مختلف استان توزیع شد.
وی بیان کرد: در دهه اول محرم ۵۰ قاری قرآن به محافل قرآنی در شهر‌های مختلف استان گلستان اعزام شدند و برای نخستین بار هم هیئت فاطمیون در امامزاده یحیی بن زید (ع) گنبدکاووس قبل از سخنرانی و مداحی «کارگاه ویژه سبک زندگی قرآنی» را برگزار کرد.
حسینی واعظ با اشاره به فعالیت‌های مجازی قرآنی و برگزاری مسابقه قرآنی، گفت: علاوه بر آن هم در فضای مجازی، یکسری کلیپ‌هایی با موضوع «سبک زندگی قرآنی» تحت عنوان قرآن و امام حسین (ع) تولیدشده که در این کلیپ‌ها اساتید قرآنی برجست‌های همچون حاجآقا حکیم از حافظان و مؤلفان قرآنی، استاد علیاصغر زنگانه، دکتر پاکدامن و یکی از علمای اهل سنت حضور داشتند که این کلیپ‌ها ضبط و در فضای مجازی هم منتشر شده است.
وی با اشاره به «پویش ختم قرآن کریم» از برگزاری ۷۰۰ مراسم ختم کامل قرآن کریم توسط دارالقرآنیها، خانه‌های قرآن شهری و روستایی، قاریان، حافظان و همچنین حوزه‌های علمیه اهل سنت گلستان خبر داد.
مدیر دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: یکی از اقدامات مهمی که هیئات مذهبی ما باید در کنار برگزاری مراسم مختلف انجام دهند «توجه ویژه به موضوع قرآن» است چراکه اهلبیت (ع) نه تنها توجه خاصی به قرآن داشتند بلکه همه آن‌ها فدای راه قرآن شدند لذا ضروری است که «منبر برنامه‌های هیئات مذهبی» برگرفته از مباحث قرآنی باشد و مراکز و مؤسسات قرآنی نیز در این منبر‌ها فعالتر عمل کنند.
حسینی واعظ در پایان در مورد فعالیت‌های اربعین این استان هم گفت: هم اکنون این فعالیت‌ها از سوی مسئولان مربوطه در حال برنامهریزی است که به محض مشخص شدن اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanejavan.ir/?p=2937