مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: در خصوص بازرسی‌های به عمل آمده از کارخانه‌های آرد مبنی بر خرید خارج از سامانه و عدم ثبت گندم آن‌ها در سامانه گزارش‌هایی را دریافت کرده ایم، اما هیچ پرونده‌ای تاکنون برای ما ارسال نشده که ما نیز پیگیر این موضوع خواهیم بود.

به گزارش پايگاه خبری گلستان جوان، حسین نجف زاده پیش از ظهر امروز یکشنبه ششم تیرماه ١٤٠٠ در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: در سال ۹۹ حدود ۱۱ هزار و ۶۰۲ فقره پرونده با مبلغ ۶۲۷ میلیارد و ۳۲۴ میلیون و ۲۷ هزار ریال تشکیل شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان با بیان اینکه در مقایسه با سال ۹۸ حدود ۳۲ درصد در تعداد پرونده‌ها و ۵۲ درصد هم در مبلغ جریمه افزایش داشته ایم، خاطرنشان کرد: از این تعداد پرونده ۸ هزار و ۴۸۰ فقره مربوط به کالا و خدمات، هزار و ۵۰۶ پرونده در حوزه بهداشت، دارو و دامپزشکی و هزار و ۶۱۶ فقره مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده است.

وی با بیان اینکه کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها در دستور کار قرار گرفت، افزود: زمان رسیدگی در مجموع به ۱۲ روز رسید درحالی که در سال ۹۸ حدود ۱۷ روز بود و هدفگذاری شده که در سال جاری به کمتر از ۱۰ روز برسد.

نجف زاده با اشاره به افزایش ۲۴۷ درصدی تشکیل پرونده گشت‌های مشترک بازرسی و هشت برابری محکومیتف تصریح کرد: در تشکیل پرونده در حوزه مرغ و تخم مرغ حدود ۲۴۶ درصد، در آرد و نان ۶۲ درصد، در روغن نباتی ۶۲۷ درصد، در قند و شکر ۶۰ درصد، در نهاده‌های دامی ۹۶ درصد و در قاچاق چوب ۴۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان با تاکید بر مبارزه با قاچاق چوب، متذکرشد: مبلغ جریمه قاچاق چوب در سال ۹۹ حدود ۱۲۰ درصد رشد داشته و در سال ۹۸ تعداد ۵۱۳ فقره در زمینه قاچاق چوب بوده که در سال ۹۹ به ۷۲۰ فقره رسید.

وی افزود: در سال ۹۸ حدود ۶ میلیارد ریال در حوزه قاچاق چوب محکومیت داشتیم که در سال ۹۹ به ۱۳ میلیارد و و ۱۵۰ میلیون ریال رسید.

نجف زاده گفت: در خصوص بازرسی‌های به عمل آمده از کارخانه‌های آرد مبنی بر خرید خارج از سامانه و عدم ثبت گندم آن‌ها در سامانه گزارش‌هایی را دریافت کرده ایم، اما هیچ پرونده‌ای تاکنون برای ما ارسال نشده که ما نیز پیگیر این موضوع خواهیم بود چرا که کارمند ما نیز در بازرسی حاضر بوده و برخی از گزارش‌های بازرسی را امضا کرده است.