اینگونه توصیف کردن و شخصیت یک فردی که هنوز امتحان پس نداده را تا اعلا بالا بردن رسم باطلی است که از آلزایمر سیاسی گرفته‌ها با سن بالا می‌توان انتظار داشت.

به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری گلستان جوان، این که این مرد اینطور دارد فریاد می‌کشد در دفاع از کارنامه آقای عراقچی قطعا از سر آگاهی از ناتوانی یا توانمندی و کارآمدی یا ناکارآمدی وزیر پیشنهادی نیست. دلیلش جملاتی غیرفنی است که در بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی امور خارجه در وصف عراقچی بیان کرده است. ما از آقای متکی تحلیل‌هایی شنیدیم که دارای وزن کمتری بودند و بیشتر به جهت گیری سیاسی شبیه بود.

شاید آقای عراقچی هم راضی به اینگونه دفاع از خودش نبود یا فکرش را هم نمی‌کرد طرفداری دو آتیشه هم دارد که توان‌های ناداشته اش را به داشته تبدیل کرده است. لازم بود و باید به توانایی هر فرد در سطح و حد توان خودش سنجیده شود. حمایت از وزارت عراقچی توسط متکی در مجلس تنها یک چیز می‌تواند باشد و آن هم خیز بلند برای کسب منافع شخصی، منافعی که می‌تواند در آینده از طریق دوستان و فامیل‌هایی که در وزارت خارجه دورانش به این دستگاه وارد کرد، تامین شود.  

بندبازی و حرکات زیگزاگی و از این شاخه به اون شاخه پریدن خصیصه‌ای است که از سیاستمداران انتظار می‌رود، اما از چه قماش سياسيونی؟ فراموش نکنیم در تعالیم اسلام، دین و سیاست پیوندی ناگسستنی دارند. سیاستمدارانی که دین اسلام را سرلوحه رفتار خود ندانند! بي كياستند مانند سیاستمداران غربی و آمریکایی، اگرچه در رعایت برخی اصول محتاطند.

متکی می‌گوید عراقچی دیپلمات جامع الاطرافی است که وزارت خارجه را می‌شناسد. جمله آماتوری که قطعا كاركنان و نامه رسان‌ها و نیرو‌های خدمات وزارت خارجه هم با این سابقه شاید بهتر از هر کسی از وزارت خارجه شناخت داشته باشند. اینگونه توصیف کردن و شخصیت یک فردی که هنوز امتحان پس نداده را تا اعلا بالا بردن رسم باطلی است که از آلزایمر سیاسی گرفته‌ها با سن بالا می‌توان انتظار داشت.

متکی که در دولت‌هاي نهم و دهم از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۹ سمت وزير امور خارجه را برعهده داشت و  شیوهٔ برکناری وی در حین انجام مأموریت توسط محمود احمدی‌نژاد با آن حاشیه هاي ماندگار، انتقادات گسترده‌ای را در سطح نظام نیز به همراه داشته بهتر است نقاط تاریک کارنامه سیاسی خود را بیشتر از اين تيره و تار نکند.

هویت، اصل و اساس یک شخصیت دیپلمات را تشکیل می‌دهد و جایز نیست به دلیل کسب منافع خانوادگی آنهم مانند این روز‌ها که داماد ایشان در وزارت امور خارجه عازم ماموریتی به ینگه دنیاست، مجوز نهایی پرواز به نیویورک را دفاع برخلاف میل و اعتقاد قلبی اش به وزیر خارجه، منوط بداند. به ایشان یادآور می‌شود بروند و مطالعه کنند درباره انسان‌های باشرفی که در همین منطقه گلستان حاضر نبودند دین خود را به دنیای مادی و زودگذر بفروشند البته اگر فعالیت‌های اقتصادی و دیدار‌ها برای لابی‌های سیاسی و مالی مجال دهند.  

آقای متکی در رسانه‌ها و محافل سیاسی و عرصه‌های مدیریتی کلان کشور خود را در جناح اصولگرا تعریف کرده و از ابتدای انقلاب هم نون همین جناح را میل فرموده، اما گام برداشتن با پای چپ در مجلس در روز دفاع از یک اصلاح طلب خود جای سئوال دارد، اگرچه تعجب برانگیز نیست و نرخ روز را طلب مي كند.  

این متن ممکن است به مذاق مخاطبش خوش نیاید، اما از سر تکلیف این جملات ادا شد و اینکه آنچه در اینجا مهم است، شیوه داورى و دستیابى به یک نتیجه است. آقای متکی که با هزینه‌های بیت المال و تلاش مردم منطقه غرب گلستان به عنوان اولین نماینده مجلس به پارلمان رفت و پله‌های ترقی را طی کرد و حالا پس از گذشت چندین سال هم بی توجه به نیاز‌های منطقه خود و خواسته‌های انتخاب کنندگانش، اگر فقط به فکر منافع شخصی باشد، شیوه صحیح و خداپسندانه‌ای نخواهد بود. آنهم در منطقه‌ای که نرخ بالای بیکاری یکی از مشکلات اساسی استان است و گلستان در ردیف فقیرترین استان‌های کشور جای دارد.